12 Şubat 2019 Salı

Meydan Okuma: 12. gün


12. Yaşasın meşhur moda blogger'ı gibi hissedebilirsin bugün kendini. Kullanmaktan asla vazgeçmediğin, bittikçe yeniden aynısını aldığın şeylerini yaz da bilgilenelim..

Rexona siyah beyaz deodorant, bu deodoranttan sonra başkasını kullanamaz oldum.

Neutrogena hızlı emilen bakım kremi el yüz ve vücut için kullanılabilir deniyor. Ben ellerim için kullanıyorum ve çok sevdim. Hemen emiliyor elde yağlı his bırakmıyor yumuşacık yapıyor.

Ersağ Banyo wc temizleyicisi asla vazgeçemiyorum. Tuvalet ve lavobo temizliğinde çok etkili hemde çamaşır suyu gibi tıkamıyor.

Ersağ masaj kremi; ben baş ağrısı için kullanıyorum, oğlum masaj için, annem boyun fıtığına ve babamda baş ağrısı için kullanıyor. Evin paylaşılamayan oyuncağı gibi J
Birde anlık kurtarıcı saç boyası, bu ürünü merak ederek almıştım. İşe yarıyor mu derseniz kesinlikle işe yarıyor. Saçınızı yıkayana kadar beyazları kapatıyor. Tek sıkıntı saçlarınızla oynamayı seviyorsanız biraz parmaklarınız boyanıyor.



2 yorum:

  1. aa deodorantımız aynıymış ama ben roll tercih ediyorum alerjik sebebplerden ama olsun çok memnunum ben de

    YanıtlaSil
  2. Her derde devaymış krem

    YanıtlaSil

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar : Arkadaşım yazmış, daha çok kişiye ulaşması için buradan bağlantı veriyorum, y...