5 Ağustos 2014 Salı

http://mutfaksirlari.com/sut-receli-dulce-de-leche.html

Aslında yaptığımız işlem çok basit sütün ve şekerin kaynayarak yoğunlaşmasını ve karamelize olmasını sağlıyoruz. Peki o zaman bu karışımın içinde karbonatın ne işi var diyecek olursanız, kısaca karamelizasyon işlemini hızlandırıyor diyebiliriz. Diğer türlü istediğimiz rengi alması saatler sürecekken karbonat takviyesinden sonra hızla renk değişimi başlıyor.

Devamı için: http://mutfaksirlari.com/sut-receli-dulce-de-leche.html#ixzz39WYxo4vt


sut_receli_tarifi

http://mutfaksirlari.com/sut-receli-dulce-de-leche.html

dulce_de_leche
http://mutfaksirlari.com/sut-receli-dulce-de-leche.html

1 yorum:

  1. Ben de iki yıldır düzenli olarak yapıyorum. Kahve kreması olarak da nefis oluyor.

    YanıtlaSil

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar : Arkadaşım yazmış, daha çok kişiye ulaşması için buradan bağlantı veriyorum, y...