11 Ekim 2018 Perşembe

Tüm Yurt İçi Uçuşlarına Özel %20 İndirim Sen dilediğin gibi uçmaya devam et diye, tüm yurt içinde geçerli %20 indirim burada! E hadi o zaman, indirimli uçmak istiyorsan biletini hemen al, 1 Aralık 2018 - 30 Mart 2019 tarihleri arasında dilediğin yeri indirimli keşfet!

Benim gibi uçuş kampanyalarını takip edenlere; Pegasus 2 günlük %20 indirim yapmış. Şimdi al 01.12 - 31.03 tarihleri arasında uç...

https://www.flypgs.com/kampanyali-ucak-biletleri/tum-yurt-ici-ucuslarina-ozel-20-indirim

Tüm Yurt İçi Uçuşlarına Özel %20 İndirim

Sen dilediğin gibi uçmaya devam et diye, tüm yurt içinde geçerli %20 indirim burada! E hadi o zaman, indirimli uçmak istiyorsan biletini hemen al, 1 Aralık 2018 - 30 Mart 2019 tarihleri arasında dilediğin yeri indirimli keşfet!

Kampanya Özellikleri

  • SATIŞ TARİHİ
    11 Ekim / 12 Ekim 2018
  • UÇUŞ TARİHİ
    01 Aralık 2018 / 30 Mart 2019
  • KAMPANYA KAPSAMINA GİRMEYEN TARİHLER 
    28.12.2018 – 02.01.2019 / 18.01.2019 – 05.02.2019
  • Kampanya Kuralları
    Satış Tarihi: 11 - 12 Ekim 2018 (Türkiye yerel saatine göre 11 Ekim 2018 saat 08:00’den itibaren 12 Ekim 2018 23:59’a kadar geçerlidir.)
    Uçuş Tarihi: 1 Aralık 2018 – 30 Mart 2019 (Aşağıdaki tarih aralıkları kampanya kapsamında değildir.)
    28.12.2018 – 02.01.2019
    18.01.2019 – 05.02.2019
    Kampanyanın Geçerli Olduğu Hatlar: Tüm Yurt İçi
    Kampanya İndirim Oranı: %20 İndirim
    • Kampanya sadece flypgs.com ve Pegasus Mobil uygulaması üzerinden satın alınan biletlerde geçerlidir.
    • Kampanyadan faydalanmak için uçuşları TL ile görüntüleme seçeneği seçilerek devam edilmelidir. BolPuan ile uçuş görüntüleme seçeneği seçilerek devam edildiğinde indirim uygulanmayacaktır.
    • Kampanyadan çocuk misafirlerimiz de faydalanabilir.
    • İndirim iç hatlarda Eko paket ücreti üzerinden uygulanır. Eko paket dışındaki paketler için sadece bilet fiyatı üzerinden indirim uygulanacaktır. Bilet fiyatı üzerine eklenecek ek hizmetler (koltuk, yemek, bagaj gibi) ve paketler ayrıca ücretlendirilecektir.
    • Yurt dışı uçuşlara bağlantı veren yurt içi uçuşlar kampanyaya dahil değildir. Örneğin Ankara-İstanbul-Amsterdam uçuşunuzdaki Ankara-İstanbul uçuşu kampanyaya dahil değildir.
    • Yurt dışı uçuşlara bağlantı veren yurt içi uçuşlar kampanyaya dahil değildir. Örneğin Ankara-İstanbul-Amsterdam uçuşunuzdaki Ankara-İstanbul uçuşu kampanyaya dahil değildir
    • Kampanya ücretine check-in bedeli dahildir.
    • Kampanya satış tarihleri öncesinde satın alınan biletlerin sonrasında açığa alınarak kampanya satış tarihlerinde tekrar biletlenmesi durumunda veya yine kampanya satış tarihleri öncesinde satın alınan biletlerin kampanya satış tarihlerinde değişiklik yapılarak tekrar biletlenmesi durumunda kampanyadan faydalanılamaz. Kampanya satış tarihleri öncesinde fiyat sabitlemeye konu edilen rezervasyon kayıtları kapsamında kampanya döneminde gerçekleştirilen biletlemeler de kampanya kapsamı dışındadır.
    • Kampanyadan faydalanarak satın alınan biletlerin açık bilete çevrilmesi durumunda, yeni oluşturduğunuz bilet kampanya şartlarına uymayacağı için yani kampanya kurallarında belirtilen “Kampanya Satış Tarihleri” kuralına aykırı olacağı için, yeniden tarih değişikliği yapıldığında ilk biletlemeden hak ettiğiniz indirim tutarı yeni bilette uygulanmaz ve kampanya kapsamında ödenen tutar üzerinden mevcut iptal değişiklik kuralları ile bilet farkı tahsil edilir.
    • Kampanya başka bir puan veya indirim kampanyasıyla birleştirilemez. 
    • İptal ve iade - değişiklik durumunda PNR’daki tüm misafirler için işlem yapılabilir, her bir misafir için ayrı işlem yapılamaz.
    • Kampanya kapsamında düzenlenen tüm Biletler ile ilgili değişiklik, iptal ve iade kuralları ilgili ücret sınıfı için Pegasus Genel Kurallarında belirtilen değişiklik, iptal ve iade şartlarına tabidir.
    • Burada belirtilmeyen konularda Pegasus Genel Kuralları geçerlidir.
    • Pegasus, kampanya süresince kampanya kurallarında tek taraflı değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya şartları, değişiklik öncesinde gerçekleştirilmemiş işlemler ile ilgili olarak herhangi bir hak oluşturmaz.

3 yorum:

  1. böyle haberleri hep veeer yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba, pegasus da yurtiçi uçuşlarda geçerli %40 indirim var. duyduk duymadık demeyin :)

      Sil
  2. merhaba, pegasus da yurtiçi uçuşlarda geçerli %40 indirim var. duyduk duymadık demeyin :)

    YanıtlaSil

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar : Arkadaşım yazmış, daha çok kişiye ulaşması için buradan bağlantı veriyorum, y...