13 Şubat 2019 Çarşamba

Meydan Okuma : 13. gün


13. Bugün görsel zevk günü, bakmaya doyamadığın instagram hesapları ile tanıştır bizi.

işler çok yoğun maalesef kaç gündür blogları okuyamaz oldum. İçim gidiyor ama ancak kısa kısa günlük görevimizi yerine getirebiliyorum. İlk sakin zaman da yeniden okumaya başlayacağım. Aynı şekilde yorumlara da cevap veremedim, okuduklarıma yorumda yazamadım :( 😢

Evet gelelim instagram hesaplarına; instagramda aslında çok yeniyim. yavaş yavaş orayı da takip etmeye çalışıyorum. 

Sevdiğim hesaplar ; 
Dekotrend 
Semaninsagliklimutfagi
Diyetebasliyorum
Canlilardunyasi
Birparcatuhaflik



6 yorum:

  1. Dekotrendle eski evimin mutfak dolaplarını boyamıştım...Sema'nın da yulaflı muffinlerini her pazar yapıyorum :) Ama hemen diğerlerine de bakıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya çok merak ediyorum, bir ara paylaşabilir misiniz dolaplarınızı? nasıl memnun musunuz? zahmetli bir iş mi? beceri gerektiriyor mu? :) amma soru sordum ya :)

      Sil
  2. İnstacığımdan bir süredir uzak kaldım ama bloga yazmak da özlediğim bir lezzetmiş iyi böyle şimdilik ;) Altını çizdiğin hesaplara da bir göz atmak lazım, çok teşekkürler ve sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Hiçbirini bilmiyomuşym 😣 hemen bakıcam

    YanıtlaSil
  4. Hepimiz öyleyiz, yorum cevaplasam yazı okuyamıyorum, yazı okuyasam başka şey eksik kalıyor.. Herkesin durumu aynı o yüzden sakin sakin :)

    YanıtlaSil

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar : Arkadaşım yazmış, daha çok kişiye ulaşması için buradan bağlantı veriyorum, y...