13 Şubat 2019 Çarşamba

Meydan Okuma : 14. gün


14. Sana soruyorum bugün gerçekten nasılsın ?

Bugün aslında iyi olacağım derken; hem üzgün hem yorgun hem de kızgınım.

Üzgünüm çünkü; dün akşam oğlumu yolcu ettim. Yavru kuşum gitti üç haftadır beraberdik baya hasret giderdik ama gidince ev gene boş kaldı. Tabi birde mırnav prensesin yokluğu da fena halde hissedildi. Ev halkıda yok eve kedi giremez edemez derken son gün akıllarımızda kalan annemin elinde mırnavı beslemek için barbunya tabağı mırnavı arıyor olması kaldı. Tabi ki yavru kuş hemen kendini siper etti nayır nolamaz ona bu  yemeği veremezsin dedi. Ananede kokmuştur bir tanecik tadına baksın dedi. Bu arada mırnav nerede derseniz; son gün olunca odadan çıkış yasağını  da deldiğinden bir süre aranmak zorunda kalındı J.

Kızgınım çünkü önümüzdeki hafta için iki gün izin istemiştim. Hafta sonu ile birleştirip bir kaplıca kaçamağı yapacaktım. Amma ve lakin izinde sağ olsunlar sıkıntı çıkartıyorlar. Yok iki gün olmazmış ilk izinde on gün kuralı varmış. Bir hafta iki gün olarak olurmuş. E tamam iyi hoşta sonrasında da bana izin lazım onu napacaz. İzinler bitince ne olacak? Zaten iznim yok, izin hakkım aslında ağustosta doluyor. On gün kuralı o zaman uygulasak dünyanın sonu gelecek sanki… Ah birde üstüne benim kararsızlığım; bir aklım hazır izni bulmuşsun al izni git  sonrasında bir yolu bulunur diyor. Diğer taraf hep garanticiyiz ya; a olmaz izinleri boşa kullanma lazım diyor. Yavru kuşun yanına gidelecek, annem ameliyat olursa izin gerekli, e yaz tatili de var. İşte şimdi iki arada bir derede kaldım.

Yorgunum çünkü; yorgun hissediyorum. Sanki uykularım az geliyor ama bir türlüde erken yatıp dinlenmeyi başaramıyorum. Yorgunum uykum var gıcık oldum keyfim kaçtı offof pofff pufff…

Nasıl süperim dimi?

Sevgili Ezgi; bu sorunun maksadının dışında cevaplar verdim galiba J yapacak bir şey yok. Aşk yok  yola devam J

4 yorum:

  1. zor insanların halden anlamamk için ısrarcılığı gerçekten zor

    YanıtlaSil
  2. Çok saçma geldi izin politikası.. Üzüldüm de açıkcası sizin adınıza. Dilerim çözülsün.
    Allah kavuştursun...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. :))) Aşk yok yola devam

    Üzüldüm izne, inşallah çözülür.
    Ah yolcu olma, yolcu eden olma hepsi birbirinden fena

    YanıtlaSil
  4. O yorgun kalkma şeysi yatarken elektronik cihazlarla içli dışlı oluşumuzdan kaynaklanıyormuş. Melatonin şeysi salgılanmıyormuş filan. Sonuç olarak ben artık yatmadan önce bu cihazlarla ilişkimi kestim işe yaradı gibi tavsiye ederim. Ay bi de Allah kavuştursun diyeyim :) Sevgiler ;)

    YanıtlaSil

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar : Arkadaşım yazmış, daha çok kişiye ulaşması için buradan bağlantı veriyorum, y...