28 Şubat 2019 Perşembe

Meydan Okuma: 28. gün


28. Bugün meydan okumanın son günü, neler oldu, koca bir ay nasıl geçti, meydan okuma nasıldı merak ettim..

Evet geldik mi meydan okumanın sonuna, geldik geldik. J Benim acımdan bu meydan okuma oldukça verimli oldu. Hiç yazamam derken döngüye elimden geldiğince ayak uydurmaya çalıştım. Gerçi bir on günlük aram var ama onu da toptan yazmaya çalıştım. İki günü de eksik bıraktım sanırım yetiştiremediğim den. 

Asıl okumadığım bir çok yazı var. İlerleyen günlerde de hepinizi tek tek ziyaret etmek istiyorum, son on beş gününüz nasıl geçmiş okumak istiyorum. 

Bahsetmiştim bir izin durumum vardı. Ben iki gün istemiştim yönetim on gün kullanmamı istemişti. Sonrasında bir haftada anlaştık. Aslında benimde geçmiş yıllarda istediğim bir şeydi bu; iznim üç haftaya çıktığında bir haftasını kaplıcalarda kullanmak istiyordum. Farkında olmadan bir dileğim de yerine gelmiş oldu.

Şubat ayı çok yoğun geçti aslında, oğlum sömestr tatili için geldi ve gitti L. Kuzuluk Kaplıcalarında bir haftalık bir tatil yaptım. Tatil dönüşü ev işleri, iş yerinde birikmiş işler derken  yoğun bir tempo ile Şubat 19 ayını da bitirmiş bulunuyoruz.

5 yorum:

  1. İşlerinizde kolaylıklar dilerim 🤗

    YanıtlaSil
  2. Çok sevindim kaplıca dileğinin gerçekleştiğine...

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir tatil geçirmişsin en azından. Bu meydan okuma şeysi de bitti demek. Gelsin yeni mimler artık ;) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel sende tamamlamışsın. :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba.Bloğum yenidir destek olursanız sevinirim

    YanıtlaSil

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar

İyi geceler küçük Joe: Yaşlı hasta bakımı ile ilgili tüyolar : Arkadaşım yazmış, daha çok kişiye ulaşması için buradan bağlantı veriyorum, y...